Zen Point -
Начало
За четящите -
Хиляди книги

4.04.11 г.

Указания за служителите




До всички служители:
В сила от 1-ви януари 2011

Код на облеклото
   1. Препоръчително е да се идва на работа облечен според заплатата. Ако ви видим да носите обувки „Прада" и чанта „Гучи", ще приемем, че сте добре финансово и не се нуждаете от повишаване на заплатата.
   2. Ако се обличате бедно, трябва да се научите да управлявате своите пари по-добре, така че да можете да носите по-приятни дрехи и затова не се нуждаете от повишаване на заплатата.
   3. Ако се обличате точно както трябва, значи сте точно там където трябва да бъдете, следователно не се нуждаете от повишаване на заплатата.
   4. Ако идвате всеки ден с различни ризи/блузи или чорапи, ще приемем, че сте добре финансово и не се нуждаете от повишаване на заплатата.

 











Болнични
   Вече не приемаме болничния лист като доказателство за болест. Ако можете да отидете на лекар, значи можете да дойдете на работа.

Почивни дни
   Като знак за благоразположение от страна на ръководството всеки служител ще получи 104 лични почивни дни в годината. Това са събота и неделя.
   Допълнително като бонус най-добрите служители ще могат да ползват почивни дни по коледа и великден.


Използване на тоалетна
   1. Като цяло, твърде много време се прекарва в тоалетната. Сега има ограничение от три минути за ползването на кабинките.
   2. В края на трите минути, ще звучи аларма, тоалетната хартия ще се прибира, вратата на кабинката ще се отваря и ще бъдете заснемани, дори и да сте по бельо или без него.
   3. При второ нарушение, снимката ви ще бъде залепена на таблото за съобщения в категория „Многократни нарушители".
   4. Всеки, който е хванат да се усмихва на снимката ще бъде санкциониран в съответствие с политиката на компанията за ментално здраве.

 












Обедна почивка
   1. Слабите хора имат 30 минути за обяд, тъй като трябва да ядат повече, за да изглеждат здрави.
   2. Хората с нормална физика имат 15 минути за обяд, за да получат балансирана храна, с която да поддържат своята фигура нормална.
   3. Пълничките хора имат 5 минути за обяд, тъй като това е цялото време от което се нуждаят, за да изпият едно хапче за отслабване.
   4. Ако си купувате закуски повече от един път дневно или обядвате всеки ден, значи не се нуждаете от повишаване на заплатата.


Благодарим ви за лоялността към нашата фирма.
   Помнете, че не вие сте ни избрали за свои работодатели и ние сме тук, за да ви осигурим позитивни служебни преживявания. Затова всички въпроси, коментари, притеснения, оплаквания, разстройвания, раздразнения, инсинуации, изявления, обвинения, съзерцания и смайвания трябва да бъдат насочвани другаде.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Това ми харесва :)

  • Zen Point - Начало