Zen Point -
Начало
За четящите -
Хиляди книги

4.04.11 г.

Писмо до софтуерна компания

ПИСМОТО
   Уважаема Софтуерна компания, Преди около година замених продукта "ГАДЖЕ v7.0" с Продукта "СЪПРУГА v1.0", която автоматично и много бързо инсталира продукта "ДЕТЕ v1.0", който заема ужасно много място на диска и изисква прекалено много време за привеждането му от активно състояние в състояние на SLEEP или поне STANDBY. Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът "СЪПРУГА v1.0" се самоактивира и намесва, когато отварям някои други продукти и ги блокира. Така, вече продукти като, 'БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ.ГЪЛ', 'ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ.ГОЛ' или 'КАРТИ_СЪБОТА_ВЕЧЕР.КОЗ' повече не функционират.
   Още по-лошо е, че често се появява вирус "Sos32/ТЪЩА v1.0", който макар и беззъб тотално обърква конфигурацията ми и тя вече е изцяло нахапана и е изцяло извън контрол. Дали изтриването от паметта и изключването от захранване би помогнало срещу този досадeн вирус? На фона на тези проблеми няма да ви изненада, че не успявам вече да отворя нормално продукти като 'SEKS_SYBOTA_SUTRIN.EXE', 'ВДИГАНЕ_НА_САМОЛЕТА.COM' и 'ДОСПИВАНЕ_ДО_ОБЕД.KEF'. Бих искал да деинсталирам "СЪПРУГА v1.0" и да инсталирам отново "ГАДЖЕ v7.0", съответно добавките към него от серията ГАДЖЕТ.
   Същевременно не бих искал да подлагам на риск съществуващия продукт "ДЕТЕ v1.0", контактът с който (в удобно за мен време), ми харесва и доставя истинско удоволствие.

ОТГОВОРЪТ
   Уважаеми Г-н Клиент, Вашият проблем е често срещан сред потребителите.
   В ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница), че минаването от "ГАДЖЕ vX.0" към "СЪПРУГА v1.0" носи неочаквани рискове.
   Имайте предвид, че "СЪПРУГА v1.0" вече не е продукт за развлечение, както е "ГАДЖЕ vX.0", а е Съвършенна Оперативна Система (СОС или както е по-популярна - SOS), създадена за контрол на всички останали продукти, намиращи се в обхвата й. Вече не е възможно връщане към предишната версия "ГАДЖЕ vX.0". Същото важи и за вируса "Sos32/ТЪЩА v1.0", който (това е твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че деинсталирането му води и до деинсталация на "СЪПРУГА v1.0 (която е дъщерен продукт на "Sos32/ТЪЩА 1.0"). Ние препоръчваме да се изчака вируса "Sos32/ТЪЩА v1.0" да се деактивира необратимо от самосебе си.
   Различни потребители опитаха да инсталират "ЛЮБОВНИЦА v1.0", но рисковете са значителни: ако случайно в този момент в адреса на същото устройство се автовключи "СЪПРУГА v1.0" системата няма да може да го понесе безпроблемно и ще се задейства необратимо, активирайки в последствие вирусите 'RAZVOD.EXE' и 'IZDRYJKA_DETE.EXE'. Ако все пак стигнете до този момент и в последствие инсталирате "ЛЮБОВНИЦА v2.0", никога не се опитвайте да го промените на "СЪПРУГА v2.0", защото проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай Ви препоръчваме "ЕРГЕН v2.0" + всички налични версии на "ГАДЖЕ vXХХ.0".
   При положение, че все още не сте стигнали до такава крайна ситуация, продължавайте да експлоатирате пакета много внимателно и във всеки един момент бъдете готови да отворите файла 'IZVINENIYА.MP3'. Ако няма ефект не Ви остава нищо друго, освен да минете на значително по-скъпия 'GORESHTI_IZVINENIYA.AVI' в комбинация с 'CVETIA.JPG'.
   Съветваме Ви допълнително да употребите и 'БИЖУТА.USD' във всички негови най-скъпи версии, а също 'НОВИ_ДРЕХИ.BGN' (но само последните версии) и 'ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_ В_ЧУЖБИНА.EUR'. Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и модификации и вероятно ще успеете да си адаптирате личния пакет към актуалния ъпгрейд под SOS

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Това ми харесва :)

  • Zen Point - Начало