Zen Point -
Начало
За четящите -
Хиляди книги

2.06.11 г.

Географски особености на женатаМежду 18 и 21 години, жената е като Африка или Австралия. Все още е наполовина открита, наполовина дива и естествено красива, с буйна растителност около плодовитата делта.

Между 21 и 30 години, жената е като Америка или Япония. Изцяло открита, много добре развита и отворена към търговия и преговори, по-специално към страни с кинти или скъпи автомобили…Между 30 и 35 години, жената е като Индия или Испания. Много гореща, отпусната и убедена в своята собствена красота.
Между 35 и 40 години, жената е като Франция или Аржентина. Може да е наполовина разрушена от войната, но вероятно все още е топло и желано място за посещения.

Между 40 и 50 години, жената е като Югославия или Афганиста. Загубила е войната и постоянно е преследвана от предишни грешки. Наложително е да й се направи цялостна реконструкция.


Между 50 и 60 години, жената е като Русия или Канада. Много широка, тиха и границите й на практика не са контролирани, но хладния климат прогонва еБентуалните посетители.Между 60 и 70 години, жената е като Англия или Монголия. Славно и завладяващо минало, но уви, никакво бъдеще.


След 70 лазарника жената е като Албания. Почти всеки знае къде се намира, но никой не иска да отиде там...


1 коментар:

  1. Magnificent website. Plenty of useful information
    here. I'm sending it to some pals ans additionally sharing in delicious. And of course, thanks for your sweat!

    Here is my blog post Fusevision SEO Company

    ОтговорИзтриване

Това ми харесва :)

  • Zen Point - Начало